Announcement

Collapse
No announcement yet.

Aman Central, Alor Setar

Collapse
X
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • Aman Central, Alor Setar

    Inah satu-satunya mall yg agak gah di Alor Setar dan paling dekat dengan perlis..makanan ade macam-macam..sebut je..korea, jepun, western, noodle, instant, coffee and cake..most ly everything is here..

    Tapi kami selalu ke sini sebab nak tengok wayang la..makan tu biasa-biasa aje lah..

    Ape lagi yang best kt sini ek..semua lah..

  • #2
    ada sport direct sini, boleh cari barang sport pada harga berpatutan

    Comment


    • #3
      setuju. mmg yang ni je yang nampak gah untuk shopping2 baju especially....

      Comment


      • #4
        kalo bosan tak tau g mana bleh la window shopping. lepak pusing floor to floor..hehe cari idea. penat jugak nak jalan habiskan end to end

        Comment


        • #5
          Or kalau rase yang ni tak cukup, ke penang la kot yang best sikit..shopping raya awal lah..minggu ni terus

          Comment

          Working...
          X