Announcement

Collapse
No announcement yet.

Warung Kak Eta, Kuala Perlis

Collapse
X
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • imrankhalid
    started a topic Warung Kak Eta, Kuala Perlis

    Warung Kak Eta, Kuala Perlis

    Ada satu warung ni..memang best, tepi jalan ja..kat tangki ayaq kuala perlis..tapi lauk pauk memang marvelous..leh la check out FB link kat bawah ni

  • konarbaring
    replied
    Originally posted by KucingKelabu View Post

    Telor belangkas pun tak pernah makan ...dia macam telor ketam jugak ke ? macam mana sebenarnya nak tangkap belangkas ni ? Jangan kata tanya Jabatan Agama Islam pulak ye :P
    hehe...telor tu org buat sambal, biji2 kecik sikit dari kacang hijau. takda la wow sangat, biasa je rasa mcm telor kecik..cara tangkap tak tau, rasanya pasang pukat masa air pasang n surut kot

    Leave a comment:


  • KucingKelabu
    replied
    Originally posted by konarbaring View Post

    heheh...tak pernah lagi makan daging belangkas, ada rasa macam ketam ke? biasa makan telur dia je. darah dia org buat barang perubatan.
    Telor belangkas pun tak pernah makan ...dia macam telor ketam jugak ke ? macam mana sebenarnya nak tangkap belangkas ni ? Jangan kata tanya Jabatan Agama Islam pulak ye :P

    Leave a comment:


  • konarbaring
    replied
    Originally posted by KucingKelabu View Post

    OOO ingatkan belangkas tu goreng ke apa ..hahah pelik gak
    heheh...tak pernah lagi makan daging belangkas, ada rasa macam ketam ke? biasa makan telur dia je. darah dia org buat barang perubatan.

    Leave a comment:


  • KucingKelabu
    replied
    Originally posted by radhiahjalal View Post
    Bukan belangkas kot..telur nye je..kikiki
    OOO ingatkan belangkas tu goreng ke apa ..hahah pelik gak

    Leave a comment:


  • konarbaring
    replied
    telur belangkas org buat sambal...sedap

    Leave a comment:


  • radhiahjalal
    replied
    Bukan belangkas kot..telur nye je..kikiki

    Leave a comment:


  • KucingKelabu
    replied
    Originally posted by backpacker View Post
    Belangkas tu meliurkan..saya suka makanan pelik2 ni
    Nanti kalau try komen skit ..cuak jugak nak makan belangkas

    Leave a comment:


  • backpacker
    replied
    Belangkas tu meliurkan..saya suka makanan pelik2 ni

    Leave a comment:


  • konarbaring
    replied
    boleh cuba ni. asik pegi laksa kak su je

    Leave a comment:


  • KucingKelabu
    replied
    Ni dekat area area Nasi Daging Harimau Menangis tu ke ??

    Leave a comment:


  • mykancilLtoS
    replied
    Kan..pelik2 aje

    Leave a comment:


  • chempedak
    replied
    telur belangkas? pergh..makanan exotic ni..macam nak cuba

    Leave a comment:


  • mykancilLtoS
    replied
    Uit! Lain dari yang lain..selalu lauk2 tu leh dapat malam di restooran sekitar kuala perlis

    Leave a comment:


  • cocoberry
    replied
    Macam2 lagi ade..bace kt link fb tu..siap ade telor sotong, kerabu teloq belangkas, udang celop tepung, ikan bakaq..mcm2 lagi la..sedap kot

    Leave a comment:

Working...
X