Announcement

Collapse
No announcement yet.

Warung Kak Eta, Kuala Perlis

Collapse
X
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • Warung Kak Eta, Kuala Perlis

    Ada satu warung ni..memang best, tepi jalan ja..kat tangki ayaq kuala perlis..tapi lauk pauk memang marvelous..leh la check out FB link kat bawah ni

  • #2
    Pergh...udang tu besar nya...macam sedap je

    Comment


    • #3
      Macam2 lagi ade..bace kt link fb tu..siap ade telor sotong, kerabu teloq belangkas, udang celop tepung, ikan bakaq..mcm2 lagi la..sedap kot

      Comment


      • #4
        Uit! Lain dari yang lain..selalu lauk2 tu leh dapat malam di restooran sekitar kuala perlis

        Comment


        • #5
          telur belangkas? pergh..makanan exotic ni..macam nak cuba

          Comment


          • #6
            Kan..pelik2 aje

            Comment


            • #7
              Ni dekat area area Nasi Daging Harimau Menangis tu ke ??

              Comment


              • #8
                boleh cuba ni. asik pegi laksa kak su je

                Comment


                • #9
                  Belangkas tu meliurkan..saya suka makanan pelik2 ni

                  Comment


                  • #10
                    Originally posted by backpacker View Post
                    Belangkas tu meliurkan..saya suka makanan pelik2 ni
                    Nanti kalau try komen skit ..cuak jugak nak makan belangkas

                    Comment


                    • #11
                      Bukan belangkas kot..telur nye je..kikiki

                      Comment


                      • #12
                        telur belangkas org buat sambal...sedap

                        Comment


                        • #13
                          Originally posted by radhiahjalal View Post
                          Bukan belangkas kot..telur nye je..kikiki
                          OOO ingatkan belangkas tu goreng ke apa ..hahah pelik gak

                          Comment

                          Working...
                          X