Announcement

Collapse
No announcement yet.

Warung Kak Eta, Kuala Perlis

Collapse
X
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • Warung Kak Eta, Kuala Perlis

    Ada satu warung ni..memang best, tepi jalan ja..kat tangki ayaq kuala perlis..tapi lauk pauk memang marvelous..leh la check out FB link kat bawah ni

  • #2
    Pergh...udang tu besar nya...macam sedap je

    Comment


    • #3
      Macam2 lagi ade..bace kt link fb tu..siap ade telor sotong, kerabu teloq belangkas, udang celop tepung, ikan bakaq..mcm2 lagi la..sedap kot

      Comment


      • #4
        Uit! Lain dari yang lain..selalu lauk2 tu leh dapat malam di restooran sekitar kuala perlis

        Comment


        • #5
          telur belangkas? pergh..makanan exotic ni..macam nak cuba

          Comment


          • #6
            Kan..pelik2 aje

            Comment


            • #7
              Ni dekat area area Nasi Daging Harimau Menangis tu ke ??

              Comment


              • #8
                boleh cuba ni. asik pegi laksa kak su je

                Comment


                • #9
                  Belangkas tu meliurkan..saya suka makanan pelik2 ni

                  Comment


                  • #10
                    Originally posted by backpacker View Post
                    Belangkas tu meliurkan..saya suka makanan pelik2 ni
                    Nanti kalau try komen skit ..cuak jugak nak makan belangkas

                    Comment


                    • #11
                      Bukan belangkas kot..telur nye je..kikiki

                      Comment


                      • #12
                        telur belangkas org buat sambal...sedap

                        Comment


                        • #13
                          Originally posted by radhiahjalal View Post
                          Bukan belangkas kot..telur nye je..kikiki
                          OOO ingatkan belangkas tu goreng ke apa ..hahah pelik gak

                          Comment


                          • #14
                            Originally posted by KucingKelabu View Post

                            OOO ingatkan belangkas tu goreng ke apa ..hahah pelik gak
                            heheh...tak pernah lagi makan daging belangkas, ada rasa macam ketam ke? biasa makan telur dia je. darah dia org buat barang perubatan.

                            Comment


                            • #15
                              Originally posted by konarbaring View Post

                              heheh...tak pernah lagi makan daging belangkas, ada rasa macam ketam ke? biasa makan telur dia je. darah dia org buat barang perubatan.
                              Telor belangkas pun tak pernah makan ...dia macam telor ketam jugak ke ? macam mana sebenarnya nak tangkap belangkas ni ? Jangan kata tanya Jabatan Agama Islam pulak ye :P

                              Comment

                              Working...
                              X