Announcement

Collapse
No announcement yet.

Belacan Madu.

Collapse
X
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • konarbaring
    started a topic Belacan Madu.

    Belacan Madu.

    Mati-mati ingat ada bubuh madu dalam belacan ni.heheh...rupanya madu satu lagi...pandai depa.

    Sapa-sapa nk pegi buat lawatan sambil belajar memang bagus, area kuala perlis. Memang banyak pengusaha belacan kat situ.

    Kalau nak rasa boleh order je kt shopee ada.hehe. Jangan tak caya, belacan ni dah sampai London woo.

  • konarbaring
    replied
    Originally posted by chempedak View Post
    tu la ingat belacan ni dibuat campur madu..rupanya madu 3 hehe. Mak suka belacan ni sebab bau tak kuat mcm belacan tempat lain
    yup. mmg tak sama dgn yg biasa jual kt kedai runcit tu. yg ini udangnya bnayk. murah plak tu berbanding saiz dia.

    Leave a comment:


  • cocoberry
    replied
    Never try belacan madu ni..lame dah tak beli belacan..tak tahan bau..ikan kering, ikan pekasam pun kurang gak..bajet mat salleh gitew..hahaha

    Leave a comment:


  • chempedak
    replied
    tu la ingat belacan ni dibuat campur madu..rupanya madu 3 hehe. Mak suka belacan ni sebab bau tak kuat mcm belacan tempat lain

    Leave a comment:

Working...
X