Announcement

Collapse
No announcement yet.

Mee Bandung di Muar Soup House

Collapse
X
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • Mee Bandung di Muar Soup House

    Weekend lepas ke Muar wedding kawan, try makan dekat Muar Soup House. Katanya signature dish kat sini sup2...tp sebab parents teringin mee muar, which aku pun tak sure ape mee muar tu waktu tu...

    Lepas tu order jela mee bandung, mee rebus dan bihun sup.

    Later on baru tau mee muar tu mee bandung la XD

    ok mee rebus tak berapa..so so je

    mee bandung dia boleh tahan sedap. Boleh la try sini pada yang nak berjalan ke muar

    Attached Files

  • #2
    Ok cun..boleh singgah nanti

    Comment


    • #3
      Orang Muar pagi pagi breakfast Sate ye ? agak pelik ..tapi layan je la ..sedap gak makan ngan Lontong ... menangiss ...

      Comment


      • #4
        Mee bandungn ori kena la pi Muar..nangis jugakk!

        Comment

        Working...
        X