Announcement

Collapse
No announcement yet.

Is it cheaper to buy airline tickets at the last minute?

Collapse
X
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • Is it cheaper to buy airline tickets at the last minute?

    Murah tak kalau beli airlines tickets last minit ni?

    Kat mana korang selalu beli airline tickets? Ni aku nak suggest selain dari beli kt official website, boleh try jugak beli kt sini.

    https://www.traveloka.com/en-my/flight
    https://www.skyscanner.com.my/
    https://www.wego.com.my/flights
    https://www.kayak.com/flights
    One Stop Hotels & Flight Booking Site @ TRAVELOKA Malaysia ✓ MAS, AirAsia, Malindo, ✓ Penang, Langkawi Hotels & Many More ✓ Promotions AVAILABLE NOW

  • #2
    sangat berguna ni..dah try traveloka..memang murah jugak tu

    Comment


    • #3
      Selalu kena beli last tiket tak pernah lah murah ..asik mahal je huhu ...

      Comment


      • #4
        Betul..kalau dah nama last minit, memang mahal..tak terjumpa lagi yang murah..tapi kalau gune apps kat atas tu, dapatl amurah ckit dari normal price yang dah tinggi sebab kan last minit kan..hihihihihi..ok la jugak

        Comment


        • #5
          Last minit tak pernah murah....pengalaman saya la

          Comment


          • #6
            Tapi kalau nasib baik last minit tu ada offer , dan kadang - kadang last minit dapat duduk depan dan kalau nasib baik dapat upgrade klas ...tapi memamg nasib la ..nasib tiket habis ..melepas .. :P

            Comment


            • #7
              Ahahaha..pastu nasib tiket mahal je ade..

              Comment

              Working...
              X