Announcement

Collapse
No announcement yet.

The power of social media

Collapse
X
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • BeruangKutub
    started a topic The power of social media

    The power of social media

    skang ni laju je kalau nak share experience samada bagus atau tak...

    Selama ni naik MAS ok je. tapi maybe nasib mamat ni la kot

    https://www.marketing-interactive.co...ight-bullying/

  • backpacker
    replied
    sekarang SKMM ada wujudkan website untuk cek kesahihan berita

    Leave a comment:


  • mykancilLtoS
    replied
    Originally posted by radhiahjalal View Post
    Kadang2 news yang keluar, 30% betul ..bakinya 70% tak betul ..nak bg sedap berita je. Hmm
    baru betul the power of socmedia..yang tak betul pun jadi betul..

    Leave a comment:


  • radhiahjalal
    replied
    Kadang2 news yang keluar, 30% betul ..bakinya 70% tak betul ..nak bg sedap berita je. Hmm

    Leave a comment:


  • chempedak
    replied
    ada baik dan buruknya..baik jika digunakan sebaik baiknya.

    Leave a comment:


  • cocoberry
    replied
    Semua nya nak viral ye..kesiann

    Leave a comment:


  • mykancilLtoS
    replied
    Biar betul .. hmm betul la kot video tu

    Leave a comment:

Working...
X