Announcement

Collapse
No announcement yet.

Problem beli ticket Air Asia

Collapse
X
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • Problem beli ticket Air Asia

    Hi semua. just nak share sikit pasal experience beli tiket Air Asia.

    Baru-baru ni, AA buat sales besar-besaran juga. Dapat la tiket flight dari Alor Setar - JB dalam RM295.24.

    Quite cheap la jugak rasanya coz usually more or less RM400 jugak.

    What happen is, FPX transaction success, akaun bank pun memang tolak duit, but dekat AA punye page keluar error "Unable to process your payment"

    As user, mesti panic kan dah la beli time tu pukul 11 malam.

    AA takde call center untuk call malam-malam. Yang ada chat, facebook, twitter.

    Chat pulak kalau time dia busy tu, memang susah nak dpt masuk pun. Dah masuk no giliran pulak 100.

    So here are the tips.

    1) Screenshot error page
    2) Screenshot payment or save transaction slip
    3) Don't waste time contact via Facebook or twitter walaupun dia kata 24 jam...seminggu lepas tu baru dia reply
    4) Try dapatkan chat tu sebab yang tu jela yang reliable and hadap la waktu menunggu tu sambil tengok movie


    Sekian.

  • #2
    Good one admin.

    Comment


    • #3
      Tips yang bagus..i will share with my wife..she is the one yang selalu buat bookng semua ni..

      Comment

      Working...
      X