Announcement

Collapse
No announcement yet.

Airbnb

Collapse
X
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • Airbnb

    best , banyak pilihan dan murah. bilik, homestay, dormstay, apartment dan lain2.
    Unforgettable trips start with Airbnb. Find adventures nearby or in faraway places and access unique homes, experiences, and places around the world.

  • #2
    Yang ni belom pernah try lagi..minimum stay kene 2 malam biasanya..and they take deposit..lepas tu ade yg letak syarat kene kemas balik macam mana kite masuk..lebih kurang gitu lah..

    Tapi based on survey, the house deco is very nice, sometimes..tu yang best tu

    Comment


    • #3
      mmg best, dah beberpa kali try.

      selalunya better then hotel kalo dapat SOHO.

      Comment


      • #4
        konarbaring ade tips ke nak pilih?

        Comment


        • #5
          Originally posted by radhiahjalal View Post
          konarbaring ade tips ke nak pilih?
          just check review je.sofar memang pandu tu je.

          Comment


          • #6
            alright..nak try cari kt seberang perai nanti

            Comment


            • #7
              Originally posted by backpacker View Post
              best , banyak pilihan dan murah. bilik, homestay, dormstay, apartment dan lain2.
              Lagi murah ke lagi mahal dari Hotel ?

              Comment


              • #8
                Originally posted by KucingKelabu View Post

                Lagi murah ke lagi mahal dari Hotel ?
                murah dan banyak pilihan

                Comment


                • #9
                  First time gune dapat discount tau..create ID then fill up detail required..

                  Comment


                  • #10
                    Originally posted by imrankhalid View Post
                    First time gune dapat discount tau..create ID then fill up detail required..
                    nnti gi kl nk try regalia, org kata best. ada infinity pool..hehehe

                    Comment

                    Working...
                    X